Grafică Publicitară

Creare logo

Ai nevoie de un logo puternic pentru brandul tău? Agenția noastră oferă soluții profesionale pentru identitatea afacerii tale.

Logo-ul tău prezintă  business-ul tău, valorile și obiectivele. Dacă este proiectat bine, poate stârni interesul publicului și îl poate invita să afle mai multe despre compania ta.

În realitatea tradițională cât și în realitatea digitală, logo-ul devine primul pas către recunoașterea ta de către clienți, este fundamentul identității mărcii tale, te separă de concurență și stimulează loialitatea față de brand. Acest pas este important pentru o impresie de durată.

Creează o impresie pozitivă, profesională asupra clienților tăi. Echipa noastră de design logo va crea un design unic, potrivit afacerii tale.

Materiale Promoționale

Articolele promoționale sunt o modalitate extrem de benefică de a-ți promova afacerea.

Achiziționează materiale de marketing personalizate. Pregătește-te pentru evenimente și promoții cu cărți poștale, fluturași, broșuri și multe altele.

Calendarul este un articol promoțional eficace ce poate fi trimis prin poștă clienților, partenerilor de afaceri, și partenerilor potențiali. Puteți include fragmente cu produsele și serviciile pe care le oferiți împreună cu informații de contact pe fiecare pagină, astfel încât în fiecare lună publicul tău să aibă un memento și acces ușor la datele tale de contact.

Bannerele sunt extrem de eficiente atunci când sunt agățate la târguri și evenimente sociale sau în afara magazinului tău. Acestea îți permit să fii creativ deoarece reprezintă articole de tip – format mare. Sunt un produs promoțional atrăgător și informează spectatorul despre marca ta, evenimentele speciale pe care le organizezi sau reducerile pe care compania ta le oferă.

Distribui-le, atașează-le la mărfuri, manuale, broșuri, lasă-le pe mese, este una dintre cele mai ușoare modalități de a vă afișa numele fără foarte multă muncă și este o modalitate mai puțin costisitoare de publicitate. Imprimă cât mai multe cărți de vizită pentru a te asigura că ai suficiente bucăți pentru diverse evenimente sau întâlniri cu clienții.

Manual de identitate vizuală

Identitatea vizuală este reprezentarea fizică a unui brand. Este extrem de importantă deoarece comunică și reflectă filozofia și valorile companiei către public.

Manualul tău de identitate vizuala e ghidul care păstrează designul companiei tale coerent. Este un document care arată ce fonturi trebuiesc folosite, ce paletă de culori reprezintă cel mai bine business-ul tău și îi arată oricui este responsabil cu designul unor materiale fie ele online sau offline pentru compania ta, ce ar trebui să urmărească.

Manualul de identitate vizuală menține intactă identitatea brandului tau – asta nu înseamnă ca toate materialele folosite în scop de marketing trebuie să arate la fel, ci doar vor urma niste reguli generale care denotă că provin de la aceeași companie.

Apelează cu încredere!

Specialiștii noștri te vor îndruma către optime soluții pentru afacerea ta!