Promovare Online

SEO

SEO este o componentă fundamentală a marketingului digital, în contextul în care oamenii efectuează milioane de căutări în fiecare zi, cu intenția de a găsi informații despre produse și servicii. Căutarea este adesea sursa principală de trafic digital pentru mărci și completează alte canale de publicitate și marketing.

SEO este temeiul unui ecosistem în marketingul digital. Când înțelegi ce doresc utilizatorii site-ului tău, poți implementa aceste cunoștințe în campaniile plătite și organice și pe rețelele de socializare.

Strategiile noastre SEO vor reuși să poziționeze website-ul tău într-un clasament superior în rezultatele căutării, ceea ce va duce la o creștere accentuată a vânzărilor, profitabilității și eficienței costurilor.

Google Ads

Google Ads este platforma de publicitate online realizată de Google, platformă ce îți permite să creezi reclame online pentru a ajunge la publicul interesat de produsele și serviciile pe care le oferi. Platforma Google Ads rulează reclame cu plata-pe-clic (PPC), ce se plătesc de fiecare dată când un vizitator face clic pe anunțul tău.

De ce să folosești Google Ads? Pentru că Google a devenit în ultimii 10 ani cel mai mare motor de căutare digitală. Acesta gestionează 5 miliarde de căutări în fiecare zi.  Reclamele Google pot fi o modalitate extrem de eficientă de a genera trafic relevant și calificat către website-ul tău exact atunci când oamenii caută tipurile de produse sau servicii oferite de firma ta.

Echipa noastră te poate ajuta să implementezi această strategie pentru afacerea ta, ce-ți va genera venituri sigure pe termen lung.

Social Media

FACEBOOK
INSTAGRAM
LINKEDIN

Social Media Marketing oferă o multitudine de oportunități tuturor afacerilor care o folosesc în promovare. Toate acțiunile efectuate în Social Media, de la postarea de texte și imagini până la comunicarea prin mesaje cu clienții și sesiuni live în numele afacerii au ca scop crearea unei relații cu clienții și îndeplinirea anumitor obiective de business.

Acest mijloc de promovare necesită multă creativitate pentru a ajunge la oameni,  pentru a-i ține aproape și pentru a-i determina să interacționeze cu afacerea ta (aprecieri, distribuiri, comentarii etc).

Strategiile noastre pentru cresterea traficului organic împreună cu campaniile plătite (Facebook Ads, LinkedIn Ads Instagram Ads) îți vor mobiliza afacerea pentru a-ți extinde clientela și pentru a-ți lărgi influența în online.

Facebook este cea una dintre cele mai utilizate rețele de socializare pentru promovarea afacerilor. La nivel global, strânge cel mai mare număr de utilizatori și atunci, indiferent ce vindem, aici cu siguranță putem găsi oameni interesați de produsele noastre.

Instagram este o rețea socială ce pune accent pe conținutul vizual (fotografii și video-uri) care poate fi editat și împărtășit cu prieteni și persoane din întreaga lume. Cele mai potrivite domenii pentru promovarea pe Instagram sunt: fashion, beauty, entertainment, sport și business development.

LinkedIn este cel mai bun loc în care se pot promova serviciile și produsele din sfera B2B, dar și cel mai bun loc de a face recrutări de personal. Această rețea socială pune accent pe afaceri, comunicare între afaceri și comunicare între afaceri și angajați, afaceri și clienți afaceri și mass media, afaceri și toți stakeholderii ei.

Contactează-ne pentru mai multe detalii!

Ia legătura cu noi și solicită o ofertă personalizată. Echipa nostră îți stă la dispoziție pentru orice întrebare sau neclaritate.