Produse si Servicii

Echipa Vision Media Plus pune la dispoziţia tuturor clienţilor săi următoarele servicii specializate pe soluţiile de afişaj publicitar:

Conditii de difuzare

Întreaga reţea de TV screen-uri este formată din display-uri cu suprafaţa de 12 mp. Spoturile difuzate sunt cuprinse in calupuri publicitare cu o durata de max. 3 minute. În componenţa unui calup intră spoturi cuprinse intre 6 si max. 30 secunde. Un pachet standard , recomandat, se refera la difuzarea unui spot de 10 secunde cu 480 difuzări pe zi şi 14400 difuzări pe lună.

Consultanta

O echipă experimentată formată din specialişti care provin din mediul publicitar vă vor sfătui în alegerea optimă a reţelei şi a duratei de difuzare ce se pretează nevoilor dumneavoatră.

Creatie

Echipa noastră de creaţie vă oferă gratis soluţii de creaţie pentru spoturi animate, obţinute pe baza elementelor grafice furnizate de dumneavoastră.

Servicii – întretinere si monitorizare

O echipă de profesionişti este pregătită oricând să intervină pentru remedierea eventualelor defecţiuni de natură electronică. Serviciile de monitorizare se pot face direct de pe internet, astfel încât putem urmari permanent difuzarea clipurilor publicitare on-line.