Despre noi

Vision Media Plus este cea mai mare companie de outdoor pe segmentul tv screen; clienţii noştri îşi pot face cunoscute produsele şi serviciile prin intermediul suporturilor noastre pe care vi le punem la dispozitie. Am intrat pe piaţă din 2006 şi vom continua să creştem şi să oferim soluţii de outdoor inovative şi de calitate, îmbunătăţindu-ne permanent serviciile.

Despre ECRANE

Vă oferim posibilitatea de a vă bucura de toate beneficiile unei reclame video în spaţii deschise pe ecrane de mari dimensiuni, amplasate în zone speciale, aglomerate, cu trafic auto şi pietonal. Sistemele noastre suportă imagini video care includ grafică, animaţie şi text în continuă schimbare, spre deosebire de suporturile statice. Acest lucru ofera o eficienţă mult mai mare decât a afisajului de tip outdoor clasic aşa cum arată prima parte a studiului de impact realizat de Operations Research (OR). Calitatea suprafeţei de expunere schimbă vechile suprafeţe statice, uneori murdare, de hârtie sau pvc cu suprafeţe optice speciale pe leduri ce aduc dinamică.

Spotul poate fi obţinut prin adaptarea spoturilor create pentru TV, sau poate fi creeat special pentru acest tip de expunere. Cu un singur cost de producţie putem acoperi toate ecranele – nu avem nevoie de producţie separată pentru fiecare panou decorat. Există posibilitatea de a alterna promovarea unei imagini de brand cu campanii dedicate (promoţii) la aceleaşi costuri şi pe acelaşi panou.

Decorarea sau redecorarea se pot face schimbând conţinutul de imagine într-un timp foarte scurt şi fără costuri suplimentare, inclusiv de la distanţă (utilizând implementarea prin internet).

Despre STRATEGIE

Am activat un sistem de monitorizare permanentă prin intermediul camerelor video de urmărire a fiecărui ecran, astfel ca şi clienţii noştri să poată urmări în curând, în permanenţă, on-line, derularea campaniilor pe toate locaţiile noastre.

Despre TEHNOLOGII

Pe ecranele cu LED-uri imaginile sunt formate din pixeli alcătuiţi din trei LED-uri de culori diferite (roşu, verde şi albastru), fiecare LED având 256 nivele de luminozitate ce pot reda până la 16 milioane de culori, asemănătoare cu ecranele computerelor.

Ecranele noastre au 256 pixeli pe lungime şi 192 pixeli pe înălţime (proporţie de 4:3 – des folosită în outdoor), însumând în total un număr de 49152 pixeli. Suprafaţa de expunere a ecranelor noastre este de 20mp (5,12m lăţime x 3,84m înălţime), distanţa dintre pixeli fiind de 20mm.

Suprafaţă afişaj: 20 mp
Număr de module folosite: 16
Putere electrică consumată: 15 kW
Număr total de LED-uri: 147.456